Eddy Boerman Photography

Iets over mijzelf

Eddy Boerman Photography

06 48730785
info@eddyboerman.nl

Sinds ’81 hou ik mij al bezig met de fotografie. Mijn interesse gaat uit naar uiteenlopende onderwerpen. Waaronder urbex, sport, straat, zwart_wit, architectuur en reportages in opdracht.

Fotograferen van straatfotografie is mijn specialisme. 

Sinds 2017 lid van de NVJ en in het bezit van een perskaart.

Natuurgetrouwe weergave, kleurechtheid en scherpte van het beeld spelen in deze vorm van fotografie een belangrijke rol. Ik probeer dan ook zo weinig mogelijk in de bewerking te doen.
Veel van de te fotograferen objecten en kunstwerken zijn uniek, kwetsbaar en soms erg kostbaar, en elk object heeft zijn specifieke fotografische problemen. Betrokkenheid bij het object en de wensen van de klant staan centraal. Ik besteed bijzondere zorg aan de digitale aanlevering, zodat de foto het origineel zo veel mogelijk benadert in het uiteindelijke drukwerk.

Heeft u een interessant nieuwtje voor de site? Heeft u iets zien gebeuren of bent u ergens bij geweest? of is het anderszins de moeite waard om ter plekke een foto te maken? Laat het mij dan weten. Belangrijk voor mij is om te weten wat, waar en wanneer u iets heeft gezien?


Voor vragen en/of suggesties kunt u vrijblijvend contact met me opnemen via bovenstaande gegevens.