Eddy Boerman Photography

Eddy Boerman Photography

Sinds 1981 hou ik mij bezig met fotografie, eerst anoloog, later digitaal. Mijn interesse gaat uit naar uiteenlopende onderwerpen zoals

Verder lezenEddy Boerman Photography

Sinds 1981 hou ik mij bezig met fotografie, eerst anoloog, later digitaal. Mijn interesse gaat uit naar uiteenlopende onderwerpen zoals landschap, natuur, sport, straat, zwart-wit, architectuur, evenementen en op maat gemaakte reportages.

Specialisatie: Evenementfotografie

Mijn specialisme ligt in evenementfotografie. Ik leg de essentie van diverse evenementen vast, van bedrijfsbijeenkomsten en bruiloften tot muziekfestivals en sportwedstrijden. Mijn doel is om de unieke sfeer en emoties van elk evenement te vangen en blijvende herinneringen te creëren.

Professionele Lidmaatschappen en Werk

Ik ben lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en werk als vrijwilliger bij RTVIdeaal. Mijn uitgebreide ervaring en toewijding aan het vak stellen me in staat om hoogwaardige beelden te leveren die een verhaal vertellen en indruk maken.

Of het nu gaat om de serene schoonheid van een landschap, de dynamiek van sport, of de levendige momenten tijdens een evenement, mijn fotografie vertelt altijd een uniek en boeiend verhaal.